Πάσχα στα Χανιά - Ipsipetis Travel
2810 224415 697 672 2918 • 694 247 8820 info@ipsipetis.gr

Πάσχα στα Χανιά

0
Price
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1167

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Reasonable prices
  • Quality services
  • Responsibility

Do you have any questions?

Do not hesitate to call us.

2810 224415

697 672 2918

694 247 8820

info@ipsipetis.gr

3 Days
Availability : 19-21 Απριλίου
Heraklion
Heraklion
Min Age : 0+
Max People : 30
Package information

 

 

Εκτύπωση
Program

M. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Αναχώρηση στις 10 το πρωί από το Ηράκλειο. Με στάση καθοδόν για καφέ, συνεχίζουμε για το τουριστικό θέρετρο Πλατανιάς, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας PORTO PLATANIAS BEACH LUXURY  SELECTION 5*, τακτοποίηση στα δωμάτια και ακολουθεί πλούσιο γεύμα σε μπουφέ. Ελεύθερος χρόνος για ανάπαυση, βόλτα ή απολαύστε το μπάνιο σας στις πισίνες του ξενοδοχείου ή στην πανέμορφη παραλία. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να περπατήσουν μέχρι τον πάνω Πλατανιά  ως το εκκλησάκι του αγίου Δημητρίου, με την πανοραμική θέα. Το βράδυ στις 9.30, θα μοιραστούν κεριά και θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για την παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, για να απολαύσουμε το πλούσιο αναστάσιμο δείπνο και τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

 

1st DayΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023: 

  Χριστός Ανέστη!! Μετά το πρωινό χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο και απολαύσετε τις ανέσεις του. Αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής, χορέψετε έντονα, τσιμπολογώντας τους λαχταριστούς πλούσιους μεζέδες και πίνοντας ρακί κατά τη διάρκεια ψησίματος του οβελία. Σε όλη τη διάρκεια του γεμάτου χλιδή και πολυτέλεια γεύματος, θα μας διασκεδάζει μουσικοχορευτικό συγκρότημα. Μετά το γεύμα όσοι επιθυμούν μπορούν να ξεκουραστούν, να συνεχίσουν το γλέντι ή να χαλαρώσουν στο χαμάμ του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για να παρακολουθήσομε τη δεύτερη Ανάσταση. Συνεχίζουμε με βραδινή βόλτα στα Χανιά, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν το καφεδάκι τους στο γραφικό ενετικό λιμανάκι των Χανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο..

 

 

2nd DayΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΜΕΣΚΛΑ - ΛΑΚΟΙ- ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΗΤΗΣ :

 Μετά το πλούσιο πρωινό, φορτώνουμε τις αποσκευές μας στο λεωφορείο και αναχωρούμε για τα Μεσκλά. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό, μοναδικά τοποθετημένο ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους και την κοιλάδα του ποταμού Κερίτη. Στο μέρος αυτό εικάζεται ότι βρισκόταν η αρχαία Ρηζινία. Στην είσοδο του χωριού, βρίσκεται η βυζαντινή εκκλησία του Σωτήρα Χριστού με τοιχογραφίες των Μιχαήλ και Θεοδώρου Βενέρη. Χρόνος για καφέ και κατόπιν συνεχίζουμε για Λάκους, όπου θα κάνομε σύντομη στάση για να δούμε από κοντά το μνημείο Λακιωτών αγωνιστών και κατόπιν η διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το Βοτανικό Πάρκο Κρήτης, που είναι το μοναδικό στο είδος τους την Ευρώπη. Μια έκταση διακοσίων περίπου στρεμμάτων μας περιμένει να γνωρίσομε φρουτόδεντρα από όλο τον κόσμο, φαρμακευτικά βότανα , σε ένα μοναδικό τόπο όπου το μικροκλίμα της περιοχής, το καθιστούν παράδεισο για εκατοντάδες είδη ζώων. Χρόνος για προαιρετικό γεύμα στη βραβευμένη ταβέρνα του πάρκου. Το απόγευμα με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη στο Ηράκλειο.

Τιμή: 199 €

Included

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση για το δρομολόγιο Ηράκλειο- Πειραιάς- Ηράκλειο
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Porto Platanias Village Resort 5* με πρωινό και δείπνο.
  • Γεύμα το μεσημέρι του Μ. ΣαβΒάτου
  • Πασχαλινό γεύμα το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα με διασκέδαση στο ξενοδοχείο
  • Αναστάσιμο Δείπνο
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο, για τις περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Liability Insurance
  • ΦΠΑ
  • Tour guide of our Office

Not included

  • The overnight tax
  • Whatever is mentioned as optional
Map
Photos