x
 • 1. Συμπληρώστε την φόρμα
 • 2. Επιβεβαίωση και πληρωμή

Αίγινα- Πάτμος1 συμμετέχων Κράτηση για 2 θέσεις

1 Ενήλικας 2 Ενήλικες ( € / Ενήλικας )
1 Παιδί 2 Παιδιά ( € / Παιδί )

Σύνολο
0.00
Ποσό προκαταβολής ( Προκαταβολή 30% )
0.00
Coupon discount price
0.00

Για τηλεφωνικές κρατήσεις:
+30 2810 224415 +30 6976 722918 ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@ipsipetis.gr

Συπληρώστε την παρακάτω φόρμα κράτησης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Διαλέξτε τρόπο πληρωμής

Επιλέξτε τον προτιμότερο τρόπο πληρωμής
Έχετε κάποιο κωδικό κουπονιού
Επιλέξτε τιμή για την Κράτηση
Πλήρωσε όλο το ποσό
Πληρωμή 30% προκαταβολή
Επιβεβαίωση κράτησης
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Αίγινα- Πάτμος

100

Πληροφορίες πακέτου


Πρόγραμμα Εκδρομής

Μέρα 1 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
Συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο, διανυκτέρευση εν πλω.
Μέρα 2 ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την προβλήτα, από όπου θα πάρομε το πλοίο για την Αίγινα. Μετά από ταξίδι 1ώρας και 20 λεπτών θα βρισκόμαστε στο πανέμορφο νησί. Άμεση επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Ι. Μονή του αγίου Νεκταρίου. Μετά το προσκύνημα μας στον τάφο του αγίου και την ξενάγησή μας στους χώρους της μονής, συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Αγίου Μηνά, που βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας Αθηνάς. Επιστροφή στην πόλη της Αίγινας όπου θα έχομε ελεύθερο χρόνο μέχρι την αναχώρησή μας. Μπορούμε να επισκεφτούμε τον μητροπολιτικό ναό που χτίστηκε το 1806 με χρήματα της Ι. Μονής Χρυσολεόντισσας και χρησιμοποιήθηκε το 1827 σαν Βουλευτήριο για την ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης της Ελλάδας. Αναχώρηση για Πειραιά και μεταφορά στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Πάτμο. Άφιξη στην Πάτμο στις 3 τα μεσάνυχτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο - διανυκτέρευση.
Μέρα 3 ΤΡΙΤΗ 28ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
Μετά το πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Ιερό σπήλαιο της αποκαλύψεως, όπου ο ευαγγελιστής Ιωάννης εξόριστος το 95 μ.χ έγραψε την Αποκάλυψη. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη μονή του Αγίου Ιωάννη στη χώρα, όπου θα προσκυνήσομε το σκήνωμα του Αγίου Χριστοδούλου και θα δούμε μοναδικά κειμήλια στους χώρους και στο μουσείο της μονής. Ακολούθως θα επισκεφτούμε την Παναγία τη διασώζουσα, και την Ι. Μονή της Ζωοδόχου πηγής. Επιστροφή στη Σκάλα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ή βόλτα- διανυκτέρευση
Μέρα 4 ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ιερά μονή του Ευαγγελισμού, που είναι γυναικεία και βρίσκεται στην περιοχή των κήπων, στη νοτιοδυτική πλευρά της Χώρας. Το 1613 ο Νικηφόρος Χαρτοφύλαξ, ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, έχτισε ένα ερημητήριο στο σημείο αυτό με μια εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά. Το 1937 νέα κτήρια προστέθηκαν από τον άγιο Αμφιλόχιο Μακρή, παλαιότερο ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου, ο οποίος ίδρυσε το γυναικείο Μοναστήρι και το αφιέρωσε στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η αδελφότητα διακρίνεται για το φιλανθρωπικό της έργο. Ασχολείται επίσης με το κέντημα, την αγιογραφία και την οικολογική καλλιέργεια. Η συλλογή των εικόνων της Μονής χρονολογείται από τον 15ο έως τον 17ο αιώνα. Μεταξύ των πιο πρόσφατων εικόνων της, συγκαταλέγονται μερικές φιλοτεχνημένες από την μακαριστή αδελφή Ολυμπιάδα, η οποία μαθήτευσε πλάι στον φημισμένο αγιογράφο Φώτη Κόντογλου. Συνεχίζουμε για το ιερό κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου στα Λουκάκια, που ίδρυσε ο μακαριστός Παύλος Νικηταράς και ακολουθεί επίσκεψη στο κάθισμα της Παναγίας της Κουμάνας, που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Κουμάνα, στη βόρεια πλευρά του κόλπου της Σκάλας Η θέα από εδώ είναι μοναδική. Επιστροφή στη Σκάλα ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.
Μέρα 5 ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
Μετά το πρωινό θα έχομε χρόνο ελεύθερο ή μπορούμε να κάνομε προαιρετική εκδρομή στο νησί των Λειψών, όπου θα προσκυνήσομε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Χάρου, που είναι μοναδική σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο. Γύρω στα 1600 μοναχοί της ιεράς μονής του αγ. Ιωάννη του Θεολόγου έχτισαν την εκκλησία και την ονόμασαν έτσι από την μοναδική εικόνα που εικονίζει την Παναγία μας να κρατά αντί του Θείου Βρέφους τον Εσταυρωμένο. Ο Ναός πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου και κάθε χρόνο από το 1943 παρατηρείται το φαινόμενο να ανθίζουν τα κρινάκια που τοποθετούνται στην εικόνα από την περίοδο της Μ. Βδομάδας. Επιστροφή στην Πάτμο και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση μας το βράδυ. Επιβίβαση στο πλοίο- διανυκτέρευση εν πλω.
Μέρα 6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΪΟΥ:
: Άφιξη το πρωί στον Πειραιά και αναχώρηση για την γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίου Εφραίμ, στο όρος των αμώμων στη Ν. Μάκρη, όπου θα προσκυνήσομε το χαριτόβρυτο λείψανο του αγίου. Συνεχίζομε για τη μονή Παντοκράτορος Ταώ Πεντέλης και κατόπιν μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Xανιά-Πειραιάς σε οικονομική θέση επιβάρυνση τετράκλινης καμπίνας 13€
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Πειραιάς- Πάτμος σε οικονομική θέση
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτμος- Πειραιάς σε οικονομική θέση
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς -Αίγινα
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αίγινα- Πειραιάς
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Χανιά σε οικονομική θέση. Επιβάρυνση τετράκλινης καμπίνας 13€
 • 3 διανυκτερεύσεις σε παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Σκάλα με Πρωινό
 • Έμπειρος συνοδός του Γραφείου μας
 • οι εκδρομές - μετακινήσεις ,όπως περιγράφονται , με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

 • φόρος διαμονής, 0,75€ ( πληρώνεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου)
 • Προαιρετική εκδρομή στους Λειψούς 20€
IPSIPETIS TRAVEL
Τιμή από € 280
Επιλέξτε ημερ/νια
Συνολική τιμή: € 0

Κράτηση Θέσης

Δώστε το όνομά σας

Δώστε το επίθετό σας

Δώστε τον αριθμό των ατόμων

Please let us know your email address.

Παρακαλώ δώστε ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Please let us know your message.

Invalid Input