x
 • 1. Συμπληρώστε την φόρμα
 • 2. Επιβεβαίωση και πληρωμή

Αγ, Παΐσιος - Μακεδονία- Θράκη1 συμμετέχων Κράτηση για 2 θέσεις

1 Ενήλικας 2 Ενήλικες ( € / Ενήλικας )
1 Παιδί 2 Παιδιά ( € / Παιδί )

Σύνολο
0.00
Ποσό προκαταβολής ( Προκαταβολή 30% )
0.00
Coupon discount price
0.00

Για τηλεφωνικές κρατήσεις:
+30 2810 224415 +30 6976 722918 ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@ipsipetis.gr

Συπληρώστε την παρακάτω φόρμα κράτησης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Διαλέξτε τρόπο πληρωμής

Επιλέξτε τον προτιμότερο τρόπο πληρωμής
Έχετε κάποιο κωδικό κουπονιού
Επιλέξτε τιμή για την Κράτηση
Πλήρωσε όλο το ποσό
Πληρωμή 30% προκαταβολή
Επιβεβαίωση κράτησης
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Αγ, Παΐσιος - Μακεδονία- Θράκη

100

Πληροφορίες πακέτου

Ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Γραφείο Γεν. Τουρισμού Ipsipetis Travel οργανώνει  Οδοιπορικό σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ


ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ- ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ- ΠΗΓΕΣ ΑΓΓΙΤΗ- ΔΡΑΜΑ- ΒΑΠΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ- ΞΑΝΘΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΦΕΡΕΣ- ΣΟΥΦΛΙ- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


Πρόγραμμα εκδρομής


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ2020 :  Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο- διανυκτέρευση εν πλω.


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ2020 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΣΟΥΡΩΤΗ- ΚΑΒΑΛΑ.   Άφιξη  νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και με σύντομες στάσεις καθοδόν αναχωρούμε για την Ιερά μονή του Αγ. Ιωάννη του  Θεολόγου στη  Σουρωτή, όπου θα προσκυνήσομε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου και τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Το μοναστήρι κλείνει στις 3 το μεσημέρι. Παρακαλούνται οι προσκυνητές να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι και να υπακούουν στους κανόνες και στην τάξη του ησυχαστηρίου. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να φορούν εξώπλατα και παντελόνια η  δε φούστα τους πρέπει να είναι κάτω από το γόνατο. Οι άνδρες  δεν επιτρέπεται να φορούν σόρτς και ότι άλλο δε συνάδει με το όλο πνεύμα του μοναστηριού. (Σημειώνουμε ότι το μοναστήρι δε χορηγεί πλέον φούστες).   Εάν για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας, όπως κίνηση, καθυστερήσεις από εκδρομείς κλπ. δεν προλάβουμε ανοικτό το μοναστήρι, θα επισκεφτούμε την Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή μονή της Αγ, Αναστασίας της Φαρμακολύτριας.  Χρόνος για   γεύμα αργά το μεσημέρι   και αναχώρηση για την Καβάλα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο- διανυκτέρευση. 


 ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 : ΚΑΒΑΛΑ- ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ- ΠΗΓΕΣ ΑΓΓΙΤΗ- ΔΡΑΜΜΑ-  ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΛΥΔΙΑΣ.  Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε τα αξιοθέατα  της Καβάλας (Βήμα Αποστόλου Παύλου- Καμάρες και όσοι επιθυμούν μπορούν να ανηφορίσουν πεζοί   μέχρι το κάστρο της πόλης, που η ιστορία του ανάγεται τον Ε΄αιώνα και η ριζική ανακατασκευή του  έγινε από τους Οθωμανούς το 1425.  Συνεχίζουμε   για  το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου, που βρίσκεται στην Προσοτσάνη της Δράμας. Τα πολλά νερά των πηγών του Αγγίτη καθώς και ο πλούσιος διάκοσμος του σπηλαίου θα μας εντυπωσιάσουν.  Επόμενος σταθμός μας  η πόλη της Δράμας, με επίσκεψη στο γραφικό πάρκο  με τις πηγές   της αγ. Βαρβάρας.   Χρόνος για προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για τον Ζηγκάτη ποταμό που βρίσκεται κοντά στους αρχαίους Φιλίππους. Εδώ ο Απόστολος Παύλος βάπτισε τη πρώτη γυναίκα χριστιανή, τη μετέπειτα Αγ. Λυδία. Επιστροφή στην Καβάλα, ελεύθερος χρόνος δείπνο- διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ  23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 :   ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ- ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ- ΞΑΝΘΗ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.  Μετά το πρωινό  αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για το Πόρτο Λάγος, όπου θα επισκεφτούμε το αγιορείτικο  μετόχι της μονής Βατοπεδίου  το καθολικό του οποίου είναι κτισμένο σε νησίδα στη μέση της λίμνης Βιστωνίδας  και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο. Συνεχίζουμε  για την παλιά πόλη της Ξάνθης, που καταλαμβάνει το βόρειο τμήμα της πόλης, αποτελώντας τον ιστορικό πυρήνα της. Χρόνος για περιήγηση στα στενάκια της πόλης. Εδώ βρίσκεται το σπίτι του Μανου Χατζηδάκη    και  το αρχοντικό του Αργύρη Κουγιουμτζόγλου, που σήμερα λειτουργεί σαν Λαογραφικό μουσείο. Προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για την Κομοτηνή με περιήγηση στην κεντρική πλατεία, με το σπαθί και το εντυπωσιακό πάρκο, προς τον εμπορικό δρόμο της Ερμού,  όπου βρίσκονται τα καταστήματα Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Περιηγούμαστε μέχρι το Εσκί τζαμί,   χρόνος για καφέ και    αναχώρηση για  την  Αλεξανδρούπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο- δείπνο – διανυκτέρευση.


ΤΡΙΤΗ  24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 : ΦΕΡΕΣ- ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ- ΣΟΥΦΛΙ- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τις Φέρες  του Έβρου, όπου υπάρχει η Παναγία η Κοσμοσώτηρα, που απηχεί ως τις μέρες μας τη μεγαλοπρέπεια της υστεροβυζαντινής τέχνης.  Θεμελιώθηκε από τον Ισαάκιο Κομνηνό στα 1152.  Επόμενη επίσκεψή μας το τουριστικό περίπτερο των Φερών, όπου θα πληροφορηθούμε για την πλούσια πανίδα του ’Έβρου.  Συνεχίζουμε για το Σουφλί, με επίσκεψη στο μουσείο μεταξιού και κατόπιν αναχωρούμε για την Ορεστιάδα. Θα σταματήσομε στην κεντρική πλατεία , όπου θα έχομε χρόνο για γεύμα. Στην επιστροφή  μας στάση για καφέ στο Διδυμότειχο και εφόσον ο χρόνος  το επιτρέψει  και εάν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να επισκεφτούμε το εθνικό πάρκο Δαδιάς. Το βράδυ επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας θα σταματήσουμε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με σήμα  κατατεθέν το φάρο, γνωστό σαν νυφοπάζαρο της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο- δείπνο- διανυκτέρευση.


 ΤΕΤΑΡΤΗ 25  ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 :  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις.


 ΠΕΜΠΤΗ 26  ΜΑΡΤΙΟΥ :  Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου . Τέλος εκδρομής.


  Τιμή: 265€     επιβάρυνση μονόκλινου 80€


 Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια  Ηράκλειο- Πειραιάς- Ηράκλειο  σε οικονομική θέση με Μινωΐκές. ( Επιβάρυνση  τετράκλινης καμπίνας 15€ ανά διαδρομή)

 • 2 διανυκτερεύσεις  στο  κεντρικότατο ξενοδοχείο ΕSPERIA  3* στην Καβάλα με πρωινό και δείπνο

 • 2 διανυκτερεύσεις  στο  πολυτελές ξενοδοχείο  Nεφέλη 4+* ή στο RAMADA  5* στην Αλεξανδρούπολη με  πρωινό και δείπνο σε  μπουφέ. Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις εκδρομές μας

 • Συνοδός του Γραφείου μας

 • Φ. Π.Α

 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

 • Χάρτες  των διαδρομών


Δεν Περιλαμβάνονται • Φόρος διαμονής πληρώνεται στο ξενοδοχείο

 • Είσοδοι σε μουσεία

 • Ποτά 

IPSIPETIS TRAVEL
Τιμή από € 265
Επιλέξτε ημερ/νια
Συνολική τιμή: € 0

Κράτηση Θέσης

Δώστε το όνομά σας

Δώστε το επίθετό σας

Δώστε τον αριθμό των ατόμων

Please let us know your email address.

Παρακαλώ δώστε ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Please let us know your message.

Invalid Input